J. Broman Bygg & Snickeri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Upplands-Väsby och J. Broman Bygg & Snickeri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och J. Broman Bygg & Snickeri är ett av dem. Statusen för J. Broman Bygg & Snickeri är att Bolaget är aktivt.

J. Broman Bygg & Snickeri är ett Enskild firma och skapades 2005-04-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som J. Broman Bygg & Snickeri ska trivas.

J. Broman Bygg & Snickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnationer, byggverksamhet, nybyggnation, tillbyggnader Renoveringar av fastigheter samt inredning Snickerier

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Broman Bygg & Snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är J. Broman Bygg & Snickeri och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med J. Broman Bygg & Snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8102292.

.

De som är på något sätt har med J. Broman Bygg & Snickeri är Broman, Per Georg Joakim som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J. Broman Bygg & Snickeri har 621114-XXXX som sitt organisationsnummer.