Cateringköket matberedaren Hans Sandström

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter Cateringköket matberedaren Hans Sandström. Det finns flera företag som liknar Cateringköket matberedaren Hans Sandström i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cateringköket matberedaren Hans Sandström är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-11-17 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-01-21 så har Cateringköket matberedaren Hans Sandström varit registrerat och sedan 2005-12-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Cateringköket matberedaren Hans Sandström och det finns fler företag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Cateringköket matberedaren Hans Sandström så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Cateringköket matberedaren Hans Sandström så kan ni göra det på 08-59094037.

Tillverkning och leverans av mat.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sandström, Hans Ingemar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Cateringköket matberedaren Hans Sandström har 630405-XXXX som sitt organisationsnummer.