Ecterne

Stockholms län

Information

630817-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ecterne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ecterne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som Ecterne finns i.

Ecterne har varit registrerat sedan 2002-10-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ecterne så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ecterne är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Ecterne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ecterne så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultuppdrag - mekanikkonstruktion främst inom områderna mekatronik och telekommunikation. Egen utveckling av telekommunikations- och mekatronikutrustningar. Försäljning av egenutvecklade konstruktioner samt byggmaterial exempelvis marmorskivor.

Det finns olika personer som har en koppling med Ecterne och det är Bartha, Istvan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,