Joceline Ekonomikonsult

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter Joceline Ekonomikonsult. Det finns flera bolag som liknar Joceline Ekonomikonsult i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-03-02 så har Joceline Ekonomikonsult varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Joceline Ekonomikonsult och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Joceline Ekonomikonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Joceline Ekonomikonsult så kan ni göra det på 073-6102338.

Bolaget skall bedriva redovisningstjänster och skatteärenden, från löpande redovisning till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationbok. Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med kläder, skor, cykel, sängkläder, köksmaskiner, kontorsmaterial och livsmedel, samt bedriva restaurangverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Guo, Johanna Yancai som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Joceline Ekonomikonsult har 640206-XXXX som sitt organisationsnummer.