MediaMaster Lena Svensson

Stockholms län

Information

640330-XXXX är organisationsnummer för företaget MediaMaster Lena Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MediaMaster Lena Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som MediaMaster Lena Svensson finns i.

MediaMaster Lena Svensson har varit registrerat sedan 1994-01-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MediaMaster Lena Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

MediaMaster Lena Svensson är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för MediaMaster Lena Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med MediaMaster Lena Svensson så kan ni göra det på telefon genom 08-5958384 eller genom brev på följande adress:

Försäljnings-, uppdrags- och serviceverksamhet inom reklam och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med MediaMaster Lena Svensson och det är Svensson, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,