Aromia Dag spa

Stockholms län

Information

Aromia Dag spa hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Aromia Dag spa finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Aromia Dag spa tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Aromia Dag spa har haft sedan 1994-01-01. Aromia Dag spa har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aromia Dag spa så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-967464.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Aromia Dag spa har idag 650427-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Aromia Dag spa

Hudvård, massage, kroppsbehandlingar, fotvård, vaxning, kosmetisk pigmentering, manikyr, försäljning av hudvårdsprodukter, parfym och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten bedrivs på Kanalvägen 3 A.

I Aromia Dag spa så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Lena Margareta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .