JOHN'S STAGE PRODUCTION

Stockholms län

Information

650511-XXXX är organisationsnummer för bolaget JOHN'S STAGE PRODUCTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOHN'S STAGE PRODUCTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som JOHN'S STAGE PRODUCTION finns i.

JOHN'S STAGE PRODUCTION har varit registrerat sedan 1991-09-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JOHN'S STAGE PRODUCTION så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JOHN'S STAGE PRODUCTION är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för JOHN'S STAGE PRODUCTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med JOHN'S STAGE PRODUCTION så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Scen- och turnéproduktioner samt uthrning av ljus- anläggningar

Det finns olika personer som har en koppling med JOHN'S STAGE PRODUCTION och det är Karlsson, John Gunnar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,