Rätt&Slätt Marktjänst

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter Rätt&Slätt Marktjänst. Det finns flera verksamheter som liknar Rätt&Slätt Marktjänst i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rätt&Slätt Marktjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-07-26 så har Rätt&Slätt Marktjänst varit registrerat och sedan 2006-08-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rätt&Slätt Marktjänst och det finns fler verksamheter som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Rätt&Slätt Marktjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rätt&Slätt Marktjänst så kan ni göra det på 070-8413998.

Nyskapande, renovering och plantering av bland annat, men ej begränsande av: -Trädgårdar, parker, grönytor, idrottsanläggningar. -Marksten och stödmurar. -Isolering och dränering av fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bohlin, Mats Erik Rickard som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rätt&Slätt Marktjänst har 650617-XXXX som sitt organisationsnummer.