Fomenta

Stockholms län

Information

Fomenta hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Fomenta finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Fomenta tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Fomenta har haft sedan 2006-10-12. Fomenta har funnits sedan och 2006-10-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fomenta så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3445445.

Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Fomenta har idag 660503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fomenta

Konsultverksamhet inom kvalitet, arbetsmiljö- och hälsoområdet. Utbildningar. Försäljning av utbildningsmaterial och ergonomiska hjälpmedel

I Fomenta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klingvall, Ingela Marie Antionett som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .