Väsby Trädgård & Allservice

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter Väsby Trädgård & Allservice. Det finns flera verksamheter som liknar Väsby Trädgård & Allservice i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Väsby Trädgård & Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-28 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-05-04 så har Väsby Trädgård & Allservice varit registrerat och sedan 2006-04-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Väsby Trädgård & Allservice och det finns fler verksamheter som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Väsby Trädgård & Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Väsby Trädgård & Allservice så kan ni göra det på 070-2428006.

Massagebehandlingar som är behandlande, förebyggande samt avslappnande klassisk massage. All sorts hantverk som bygg, glasmästeri, trädgård, renhållning, städning, administration samt lagerarbete.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Stenkvist, Sven Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Väsby Trädgård & Allservice har 660712-XXXX som sitt organisationsnummer.