Petri Miettinen Bygg & Inredning

Stockholms län

Information

700522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Petri Miettinen Bygg & Inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petri Miettinen Bygg & Inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som Petri Miettinen Bygg & Inredning finns i.

Petri Miettinen Bygg & Inredning har varit registrerat sedan 1999-01-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Petri Miettinen Bygg & Inredning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Petri Miettinen Bygg & Inredning är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Petri Miettinen Bygg & Inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Petri Miettinen Bygg & Inredning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, möbelsnickerier, isolering, kakel, plåt- och smidesarbeten, montering samt målerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Petri Miettinen Bygg & Inredning och det är Miettinen, Petri Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,