Bostadsrättsföreningen Olofsgården

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Olofsgården vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Upplands-Väsby så är Bostadsrättsföreningen Olofsgården en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1958-03-17 så skapades Bostadsrättsföreningen Olofsgården och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Bostadsrättsföreningen Olofsgården är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-24

714800-1303 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Olofsgården och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Olofsgården så går det att nå dem via telefon på 08-59032478 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Olofsgården är Ahnmé Eriksson, Bengt Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Frantz, Anna Lena som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofvander, Irene Annette som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tabrizi, Hassan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Laur, Aili Elisabet som är född 1957 och har titeln SuppleantVauhkonen, Tapio Olavi som är född 1950 och har titeln Suppleant, .