Rickard Sundholm Events

Stockholms län

Information

Rickard Sundholm Events hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Rickard Sundholm Events finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Rickard Sundholm Events tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Rickard Sundholm Events har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rickard Sundholm Events så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Rickard Sundholm Events har idag 730830-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rickard Sundholm Events

Golfarrangemang, företags utbildning inom golf samt privat golfutbildning. Utbildning inom golf och data. Försäljning av: golfartiklar, golfkläder, reklambollar, data, datakomponenter och tillbehör. Elartiklar, radio , TV och video.

I Rickard Sundholm Events så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundholm, Leif Rickard som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .