ZYX Teknik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Upplands-Väsby och ZYX Teknik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ZYX Teknik är ett av dem. Statusen för ZYX Teknik är att Bolaget är aktivt.

ZYX Teknik är ett Enskild firma och skapades 2005-12-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ZYX Teknik ska trivas.

ZYX Teknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hjälpa små svenska företag(kunder) att tillverka detaljer halvfabrikat i Kina inom följande material stål, aluminium, mässing, titan, plast, keramik och kolfiber inom elektronik-, tillverknings- och maskinindustrin. Kund som bygger maskiner beställer t ex svarvade plastdetaljer från ZYZ Teknik, företaget tillverkar plastdetaljerna enligt kundens ritning i Kina och importerar sedan dessa till Sverige, detaljen levereras till den Svenska kunden. Företaget skall fungera som en mekanisk verkstad på distans.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZYX Teknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är ZYX Teknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med ZYX Teknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7171000.

.

De som är på något sätt har med ZYX Teknik är Öjert, Lars Rune Carl som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ZYX Teknik har 750312-XXXX som sitt organisationsnummer.