två tum tre

Stockholms län

Information

två tum tre är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I två tum tre finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söjbjerg, Ronny Ingmar som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, Söjbjerg, Hanna Marie Olovsdotter som är född 1977 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med två tum tre så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå två tum tre på telefon 08-59076440.

Ny-, till- och ombyggnation av en - och flerfamiljshus. Renovering och tillverkning av diverse produkter förenliga med hem och inredning samt montering och installation av bygg- och inredningsartiklar.

Idag är två tum tre av bolagstypen Enskild firma.

två tum tre är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

två tum tre innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-08 och två tum tre är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för två tum tre så är det följande:

två tum tre har 750812-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.