Patrik Sundqvist Bygg Stockholm

Stockholms län

Information

Patrik Sundqvist Bygg Stockholm är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Patrik Sundqvist Bygg Stockholm finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundqvist, Patrik som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Patrik Sundqvist Bygg Stockholm så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Patrik Sundqvist Bygg Stockholm på telefon 070-7440959.

Byggnadsarbeten samt viss bilreparation.

Idag är Patrik Sundqvist Bygg Stockholm av bolagstypen Enskild firma.

Patrik Sundqvist Bygg Stockholm är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Patrik Sundqvist Bygg Stockholm innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-14 och Patrik Sundqvist Bygg Stockholm är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Patrik Sundqvist Bygg Stockholm så är det följande:

Patrik Sundqvist Bygg Stockholm har 800607-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.