JOMS Joakim Österström

Stockholms län

Information

Service och reparation av entreprenad och anläggningsmaskiner, motordrivna arbetsredskap, motorcyklar, transportfordon, båtar, bilar, släpfordon, snöskotrar samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av reservdelar tillbehör. Byggnadsarbete samt markanläggning. Bud samt transport med MC, bil, släpfordon och lastbil. Lösullsisolering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JOMS Joakim Österström vars bolagstyp är Enskild firma.

I Upplands-Väsby så är JOMS Joakim Österström ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2001-03-27 så skapades JOMS Joakim Österström och bolaget är har F-skattsedel JOMS Joakim Österström har haft det sedan 2001-05-28.

JOMS Joakim Österström är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-28

810421-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är JOMS Joakim Österström och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JOMS Joakim Österström så går det att nå dem via telefon på 08-59086556 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom JOMS Joakim Österström är Österström, Lars Joakim som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .