Burnert Motor

Stockholms län

Information

Burnert Motor hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Burnert Motor finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Burnert Motor tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Burnert Motor har haft sedan 2008-03-06. Burnert Motor har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Burnert Motor så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9999985.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Burnert Motor har idag 811016-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Burnert Motor

Motorsport, service och underhåll av motorfordon, reparationer, försäljning såsom kläder,hjälmar,tillbehör och reservdelar inom motorsport,MC,fordon. Reklamförsäljning, tillverkning, import av reservdelar och tillbehör till motorfordon.

I Burnert Motor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burnert, Niklas Tommy som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .