Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling

Stockholms län

Information

Konsultverksamhet inom byggbranschen, frisering, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling vars bolagstyp är Stiftelse.

I Upplands-Väsby så är Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling ett av många bolag vars bolagstyp är Stiftelse och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1994-06-08 så skapades Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling och bolaget är har ej F-skattsedel.

814801-2209 är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen samt av styrelsens ledamöter var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Caroland-Stiftelsen med firma Caroland Affärsutveckling är Kahlsson, Knut Egon Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahlsson, Nina Barbro Carola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, .