M J DJÄRV HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916507-3215 är organisationsnummer för företaget M J DJÄRV HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M J DJÄRV HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som M J DJÄRV HANDELSBOLAG finns i.

M J DJÄRV HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-08-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M J DJÄRV HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

M J DJÄRV HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för M J DJÄRV HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med M J DJÄRV HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 070-4930287 eller genom brev på följande adress:
Ryttartorpsv. 11, 194 53, Upplands Väsby

Värmeteknisk konsult, skriv- och ritarbeten, inköp och försäljning av begagnad maskinutrustning samt försäljning av presentartiklar och kläder

Det finns olika personer som har en koppling med M J DJÄRV HANDELSBOLAG och det är Djärv, Monica Birgitta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Djärv, Ulrika Birgitta som är född 1968 och har titeln Bolagsman,