Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag

Stockholms län

Information

916509-2702 är organisationsnummer för bolaget Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag finns i.

Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-03-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59038055 eller genom brev på följande adress:
Almungev. Hargs Säteri, 194 92, Upplands Väsby

Go-kartrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Ös-We Ring Gokartstadion Handelsbolag och det är Vesterlund, Susann Elisabet som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Weström, Stellan Arne som är född 1963 och har titeln Bolagsman,