HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN

Stockholms län

Information

916510-3319 är organisationsnummer för bolaget HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN finns i.

HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN har varit registrerat sedan 1982-07-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN så kan ni göra det på telefon genom 08-241580 eller genom brev på följande adress:
Sandborgsslingan 11, 187 77, Täby

Hästavel och ekonomiska konsulttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET STUTERI HAGEN och det är Åsheim, Hans Åke som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Bolagsman,