GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1982-12-22. Men sedan 1987-01-01 så har GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Björkvallav. 12, 194 36, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59071385.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Grafisk formgivning, framställning av trycksaker och illustrationer samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG och det är följande personer, Gustafsson, Ann Karin Astrid som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Carl-Erik Leonard som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för GRAPHIC DESIGN, C-E GUSTAFSSON HANDELSBOLAG är 916510-5892.