HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO.

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenhillsv. 45, 194 66, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59073291.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. har idag 916608-7651 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO.

Import och export av presentartiklar och elektro- nikprodukter samt tillverkning och produktion inom elektronikbranschen

I HANDELSBOLAGET ANODIGTEK ELECTRONICS CO. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är GHODSIAN, ALI som är född 1956 och har titeln Bolagsman, GHODSIAN, SATU HILLEVI som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .