Comma Redovisning Handelsbolag

Stockholms län

Information

916609-6249 är organisationsnummer för företaget Comma Redovisning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Comma Redovisning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Comma Redovisning Handelsbolag finns i.

Comma Redovisning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-03-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Comma Redovisning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Comma Redovisning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Comma Redovisning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Comma Redovisning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7598833 eller genom brev på följande adress:
Björkvallav. 52, 194 36, Upplands Väsby

Redovisning samt därmed förenlig konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Comma Redovisning Handelsbolag och det är Harju, Britt-Marie Gunilla som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Harju, Jari Pekka som är född 1957 och har titeln Bolagsman,