SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-06-26. Men sedan 2000-01-27 så har SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hästhagsv. 10, 194 52, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Upplands-Väsby arbetar för att företag som SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Äga och förvalta fast egendom

Firmatecknare för SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG är följande:
; SWEDISH SAFE-BOX AKTIEBOLAG ENSAMT.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Swedish Safe-Box Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Hellström, Leif Göran som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för SAFE-BOX FASTIGHET KOMMANDITBOLAG är 916615-5227.