A. LINE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916637-2855 är organisationsnummer för företaget A. LINE HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. LINE HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som A. LINE HANDELSBOLAG finns i.

A. LINE HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-09-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. LINE HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-29.

A. LINE HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för A. LINE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med A. LINE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-59089092 eller genom brev på följande adress:
Vitmårav. 9, 194 60, Upplands Väsby

Försäljning av kemisk-tekniska artiklar samt konsultverksamhet inom barnomsorgen

Det finns olika personer som har en koppling med A. LINE HANDELSBOLAG och det är LÖNNQVIST, BRITT AGNETA som är född 1962 och har titeln Bolagsman, LÖNNQVIST, BROR HÅKAN som är född 1957 och har titeln Bolagsman,