VICTORY HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916641-6819 är organisationsnummer för bolaget VICTORY HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VICTORY HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som VICTORY HANDELSBOLAG finns i.

VICTORY HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-09-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VICTORY HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

VICTORY HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för VICTORY HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med VICTORY HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-51020348 eller genom brev på följande adress:
Alby Gård , 194 92, Upplands Väsby

Hästuppfödning,försäljning av hästar, konsult- verksamhet inom travsporten.

Det finns olika personer som har en koppling med VICTORY HANDELSBOLAG och det är Liljendahl, Lena Ingeborg Anette som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Liljendahl, Reijo Tapio som är född 1955 och har titeln Bolagsman,