VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Upplands-Väsby och VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1993-07-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG ska trivas.

VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilelektriska reparationer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59032905.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG är Söderholm, Johan Fredrik som är född 1960 och har titeln Komplementär, Söderholm, Pia Maarit som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, .

VÄSBY BIL EL SÖDERHOLM & SÖDERHOLM KOMMANDITBOLAG har 916644-6451 som sitt organisationsnummer.