T R Mekan & Marin Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Upplands-Väsby och T R Mekan & Marin Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och T R Mekan & Marin Handelsbolag är ett av dem. Statusen för T R Mekan & Marin Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

T R Mekan & Marin Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-08-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som T R Mekan & Marin Handelsbolag ska trivas.

T R Mekan & Marin Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mekanik, finmekanik verkstadsservice. Marin- fritidsservice (försäljning, reparation). Konsultverksamhet inom bistånd tex. anskaffning material till biståndsorganisationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T R Mekan & Marin Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är T R Mekan & Marin Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med T R Mekan & Marin Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59073911.

Firman tecknas av bolgsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med T R Mekan & Marin Handelsbolag är Koivula, Raimo Reino som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Koivula, Tuija Anneli som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

T R Mekan & Marin Handelsbolag har 969629-2987 som sitt organisationsnummer.