Picchus Café & Utställning Handelsbolag

Stockholms län

Information

Picchus Café & Utställning Handelsbolag är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I Picchus Café & Utställning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Maarit Maria som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Söderström, Inger Birgitta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Picchus Café & Utställning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Picchus Café & Utställning Handelsbolag på telefon 08-59087000.

Café och konstutställningsverksamhet.

Idag är Picchus Café & Utställning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Picchus Café & Utställning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Picchus Café & Utställning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Picchus Café & Utställning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Picchus Café & Utställning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Picchus Café & Utställning Handelsbolag har 969631-5549 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.