Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag

Stockholms län

Information

Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson Duran, Ann Heléne som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Duran Rivas, Fredy Angel som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag på telefon 08-59093485.

Konsultverksamhet inom databranschen samt datautbildning inom pc-området samt dataförsäljning och dataservice.

Idag är Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Fredy och Helene Duran Datajour Handelsbolag har 969636-9462 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.