ELNO Handels Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969649-7016 är organisationsnummer för verksamheten ELNO Handels Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELNO Handels Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som ELNO Handels Kommanditbolag finns i.

ELNO Handels Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1998-04-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ELNO Handels Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ELNO Handels Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för ELNO Handels Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementärerna var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ELNO Handels Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59071544 eller genom brev på följande adress:
RÖGRÄND 25, 194 55, Upplands Väsby

Kioskrörelse samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med ELNO Handels Kommanditbolag och det är el Khouri, Elias som är född 1961 och har titeln Komplementär, el Khouri, George som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, el Khouri, Nour-Ritta som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,