A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Kommanditbolag som heter A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-09-16 så har A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2004-11-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till OVIKE FRIDHEM 309, 741 95, Knivsta. Vi ni istället prata med A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-59510191.

Handel med inredning. Konsultverksamhet inom inredning för privat och offentlig miljö. Konsultverksamheten avser rådgivning, föreläsningar, kurser för hem och företag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Ulla Agneta Karlsdotter som är född 1950 och har titeln Komplementär, Eriksson, Erik Magnus som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

A.M. Dekorativa Hem och Inredning Kommanditbolag har 969653-0253 som sitt organisationsnummer.