De Fyra Elementen Handelsbolag

Stockholms län

Information

969669-9595 är organisationsnummer för verksamheten De Fyra Elementen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som De Fyra Elementen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som De Fyra Elementen Handelsbolag finns i.

De Fyra Elementen Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-06-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för De Fyra Elementen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

De Fyra Elementen Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för De Fyra Elementen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Mikael Olsson.

Vill ni komma i kontakt med De Fyra Elementen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59092242 eller genom brev på följande adress:
Cymbalv. 14, 192 73, Sollentuna

Miljö- och energifrågor. vatten, luftrening, pannor.

Det finns olika personer som har en koppling med De Fyra Elementen Handelsbolag och det är Olsson, Karl Gunnar Mikael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Olsson, Nils Edvard Christoffer som är född 1977 och har titeln Bolagsman,