Nidron BTB Personal Handelsbolag

Stockholms län

Information

Nidron BTB Personal Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Nidron BTB Personal Handelsbolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Nidron BTB Personal Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Nidron BTB Personal Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nidron BTB Personal Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Aklejav. 14, 194 68, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59087727.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Nidron BTB Personal Handelsbolag har idag 969671-3784 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Nidron BTB Personal Handelsbolag

Byggnadsarbeten, personaluthyrning och import av livsmedel (fisk och skaldjur).

I Nidron BTB Personal Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karoliussen, Bengt Göran som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Nordin, Leif Åke som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .