dotCommerce Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Upplands-Väsby och dotCommerce Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och dotCommerce Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för dotCommerce Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

dotCommerce Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som dotCommerce Kommanditbolag ska trivas.

dotCommerce Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom databranschen, främst inom konstruktion av mjukvarusystem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att dotCommerce Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29.

Idag är dotCommerce Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med dotCommerce Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59077422.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med dotCommerce Kommanditbolag är Viklund, Sven Einar Harry Emanuel som är född 1979 och har titeln Komplementär, Viklund, Sara Margareta Johanna E som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, .

dotCommerce Kommanditbolag har 969675-1974 som sitt organisationsnummer.