Svenska Konferensportalen Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969684-4597 är organisationsnummer för bolaget Svenska Konferensportalen Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Konferensportalen Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Svenska Konferensportalen Kommanditbolag finns i.

Svenska Konferensportalen Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-03-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Konferensportalen Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svenska Konferensportalen Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Svenska Konferensportalen Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Svenska Konferensportalen Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
St. Wäsby , 194 37, Upplands Väsby

Konferensförmedling via internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Konferensportalen Kommanditbolag och det är Svenska Kursgårdar Service Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Svensson, Johan Erik som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,