Väsby Fotvård Handelsbolag

Stockholms län

Information

Väsby Fotvård Handelsbolag är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Väsby Fotvård Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tuutti, Tarja Marjatta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Tuutti, Timo Aulis som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Väsby Fotvård Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Väsby Fotvård Handelsbolag på telefon 08-59034300.

Medicinsk fotvård och handel med ortopediska, kroppvårds- och skönhetsprodukter. Äga och förvalta fast och lös egendom. Handel med lös egendom inom inom främst fotvårds och skönhets branschen.

Idag är Väsby Fotvård Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Väsby Fotvård Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Väsby Fotvård Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Väsby Fotvård Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Väsby Fotvård Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Väsby Fotvård Handelsbolag har 969685-6500 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.