Kagoma Handelsbolag

Stockholms län

Information

Metod-, process- och produktutveckling samt utbildning och konsulting inom PC- och dataanvändarmiljöer. Verkstads- och processindustriers tillverkningsprocesser. Bygg, mark och anläggningsverksamhet. Bedriva handel med hästprodukter tjänster främst påminnelse tjänster för vaccination för hästar och bedriva härmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva avelsverksamhet och bedriva härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kagoma Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Upplands-Väsby så är Kagoma Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2002-10-23 så skapades Kagoma Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Kagoma Handelsbolag har haft det sedan 2005-09-08.

Kagoma Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-06

969689-0087 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Kagoma Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kagoma Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-8904620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kagoma Handelsbolag är Åslund, Holger Jens Göran som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Åslund, Karin Maria som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .