Weston Software Handelsbolag

Stockholms län

Information

Webhandel, hårdvaror - mjukvaror-blomsterhandel, catering, konsultation, support, utbildning, import av råvaror såsom grönsaker, blomsterutrustningat - maskiner, stenar, klinkers, köksutrustningar- bilar-reservdelar-byggmaterial-mopeder- dataprodukter-motorbåtar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Weston Software Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Upplands-Väsby så är Weston Software Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2003-02-20 så skapades Weston Software Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Weston Software Handelsbolag har haft det sedan 2003-09-18.

Weston Software Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-18

969691-7963 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Weston Software Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Weston Software Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-7453060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Weston Software Handelsbolag är Weston, Moses Joseph som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Weston, Riitta Anneli som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .