Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-25.

Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-16. Men sedan 2005-03-25 så har Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Centralv. 3 B, 194 76, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7781879.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Reklam.

Firmatecknare för Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag och det är följande personer, Safai, Borna som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Safai, Sana som är född 1981 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Tjänster och Gentjänster Stockholm Handelsbolag är 969698-6950.