Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag ska trivas.

I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hälsa och friskvård med där tillhörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59032927.

Firman tecknas gemensamt av bolagsmännen..

De som är på något sätt har med Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag är Abrahamsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sten Nils Thomas som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Solgårdens Hälsa o Friskvård Handelsbolag har 969701-8688 som sitt organisationsnummer.