Svenska Upplands Bil Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handel med fordon, tillbehör och reservdelar, uthyrning av motorfordon, husvagnar och släpvagnar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Upplands Bil Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Upplands-Väsby så är Svenska Upplands Bil Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2004-09-01 så skapades Svenska Upplands Bil Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Svenska Upplands Bil Handelsbolag har haft det sedan 2004-12-09.

Svenska Upplands Bil Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-09

969703-5716 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Svenska Upplands Bil Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Upplands Bil Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-9266570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Upplands Bil Handelsbolag är Adolfsson, Christina Johanna som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Adolfsson, Pär Erik som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .