Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag

Stockholms län

Information

969725-9811 är organisationsnummer för verksamheten Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag finns i.

Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-7640001 eller genom brev på följande adress:
Sandav. 40, 194 63, Upplands Väsby

Thai massage, fotvård och spa.

Det finns olika personer som har en koppling med Yanisa thai-massage & spa Handelsbolag och det är Lindström Vongphet, Yanisa som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindström, Kenneth som är född 1948 och har titeln Bolagsman,