Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-06-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag ska trivas.

I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Avloppsrensning, rörinspektion, högtrycksspolning, ledningslokalisering, klottersanering, högtryckstvättning, rörbyten, byggnation, sanering, avfuktning, rörinfodring, avloppsjour, fastighetsskötsel, driftteknik, fastighetsjour.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2820629.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag är Jörgensen, Max Torsten som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Norup, Karl Axel Michel som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Norspol Fastighets- och Avloppsteknik Handelsbolag har 969727-8324 som sitt organisationsnummer.