Bergendal International Consulting

Stockholms län

Information

311005-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bergendal International Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergendal International Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som Bergendal International Consulting finns i.

Bergendal International Consulting har varit registrerat sedan 1993-12-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergendal International Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bergendal International Consulting är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Bergendal International Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergendal International Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-59081968 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom internationellt utvecklingsarbete (bistånd).

Det finns olika personer som har en koppling med Bergendal International Consulting och det är Bergendal, Tomas Göstasson som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,