Svenska Vag-Com

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Upplands-Väsby och Svenska Vag-Com är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Vag-Com är ett av dem. Statusen för Svenska Vag-Com är att Bolaget är aktivt.

Svenska Vag-Com är ett Enskild firma och skapades 2004-02-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Vag-Com ska trivas.

Svenska Vag-Com är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av elektronik för bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Vag-Com är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21.

Idag är Svenska Vag-Com och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Svenska Vag-Com så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58085906.

.

De som är på något sätt har med Svenska Vag-Com är Eriksson, Anders Vilhelm som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svenska Vag-Com har 420813-XXXX som sitt organisationsnummer.