BL INFORMATIONSUTVECKLING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Upplands-Väsby och BL INFORMATIONSUTVECKLING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BL INFORMATIONSUTVECKLING är ett av dem. Statusen för BL INFORMATIONSUTVECKLING är att Bolaget är aktivt.

BL INFORMATIONSUTVECKLING är ett Enskild firma och skapades 1987-04-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BL INFORMATIONSUTVECKLING ska trivas.

BL INFORMATIONSUTVECKLING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling av information om tekniska tillämp- ningar och läromedel, kursverksamhet inom skol- och dataområdet samt annan liknande verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BL INFORMATIONSUTVECKLING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BL INFORMATIONSUTVECKLING och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med BL INFORMATIONSUTVECKLING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59082164.

.

De som är på något sätt har med BL INFORMATIONSUTVECKLING är LINDMAN, BO LENNART som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BL INFORMATIONSUTVECKLING har 430827-XXXX som sitt organisationsnummer.