Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå

Stockholms län

Information

Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå har haft sedan 1994-01-01. Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59086340.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå har idag 440920-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå

Juridisk verksamhet.

I Jur.kand. Ulf Ljunggrens Juridiska Byrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljunggren, Ulf Gottfrid som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .